Accomodatie

Hotel PIP Margraff

Dit uitstekende hotel in het hartje van provinciestad Sankt Vith biedt alle comfort dat veeleisende gasten verwachten. De wellness met rotszwembad, sauna, solarium, whirlpool, nevel- en regendouche laten u de dagdagelijkse zorgen vergeten.

30 comfortabele kamers (standaard, suites en familiekamers) met douche / bad, toilet, TV, telefoon, minibar, haardroger, radio en gratis WIFI verbinding staan ter beschikking van onze klanten. In het restaurant worden geraffineerde gerechten bereid met streek- en seizoensspecialiteiten en alles wordt opgediend met bijpassende wijnen. Kaart voor de kleine honger. 3 zalen met 20 tot 100 couverts beschikbaar voor bijeenkomsten zoals seminaries of familiefeesten. Pitch and put op 30 m. Vrij gebruik van de garage voor motoren of fietsen. Gratis internettoegang.

Hotel Zum Buchenberg

Het hotel ligt in de onmiddellijke omgeving van het bos en staat garant voor een ontspannend verblijf. De zonnige tuin nodigt uit tot ontspanning. De rustieke eetzaal is geschikt voor allerlei feesten en voor gastronomische weekends. De Duitse keuken, met inlandse vleesproducten, schotelt u een feestmaal voor. Wintersportcentrum met langlaufloipes in de onmiddellijk omgeving. Wandelpaden naar het hotel. Terras, speeltuin, internetaansluiting.

www.hotelrauschen.be